Usein kysyttyä

Yli 200 toteutetun sivuston tuomalla kokemuksella olemme kehittäneet tehokkaat työmenetelmät ja työkalut juuri pienyritysten kotisivujen toteuttamiseen. Modulaarisen rakenteen ansiosta, voimme käyttää komponentteja uudelleen sen sijaan, että ne pitäisi rakentaa aina alusta asti.
Kyllä. Annamme kaikille sivustoille tyytyväisyystakuun sekä 2 vuoden toimivuustakuun, koska liian moni yrittäjä on joutunut pulaan kun kotisivuihin on tullut vikaa hetken käytön jälkeen. Lisäksi olemme varmoja työmme laadusta, joten takuun antaminen on luonnollista.
Kyllä. Asennus asiakkaan webhotelliin sisältyy hintaan. Suosittelemme kuitenkin ottamaan sivustolle myös tarjoamamme ylläpitopalvelun, jos kotisivujen kanssa säätäminen ei ole lempipuuhaasi.
Kotisivut eivät löydy Googlesta välittömästi julkaisun jälkeen, koska Google ei ole vielä indeksoinut niitä. Ilmoitamme sivut aina julkaisun yhteydessä Googlelle ja yleensä sivut löytyvätkin jo seuraavana päivänä.
Ei kuulu. Suosittelemme käyttämään Googlen Gsuite-yrityssähköpostia, koska vain 5 € kuukausimaksulla saat huomattavasti webhotellien sähköposteja pitkäikäisemmän ja varmatoimisemman ratkaisun, joka ei ole kotisivuista riippuvainen.
Kyllä voit. Sivujen päivittäminen on helppoa yksinkertaisen ja suomenkielisen hallintapaneelin avulla. Aiempaa kokemusta ei tarvita ja tukea saat aina tarvittaessa.
Saa. Kotisivuille voidaan asentaa käännöslisäosa, jolla kieliversioiden syöttäminen ja muokaaminen on helppoa.
Kyllä, mutta ole meihin yhteydessä niin mietitään yhdessä tilanteeseen sopiva toimintatapa.
Onnistuu. Valitaan yhdessä sopiva vaihtoehto ja perehdytetään sinut sen käyttöön ennen varaustoiminnon julkaisua.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

Laita viestiä

Polkaistaanko projekti käyntiin?

Tilaa kotisivutKysy lisää

Kotisivujen hinta 395€ + alv. laskutetaan vasta kun kotisivut on julkaistu.