Kotisivut

Kaikki tekemämme kotisivut ovat responsiivisia ja valmiiksi hakukoneoptimoituja, eli ne toimivat kaikilla laitteilla ja löytyvät hyvin Googlesta. Kuuntelemme toiveitasi ja rakennamme kotisivut tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. 100% tyytyväisyystakuulla.

Toteutamme kaikki sivut WordPressillä, koska se mahdollistaa sivujen helpon räätälöinnin ja on siksi kustannustehokas tapa rakentaa yrityksen kotisivut. Lisäksi WordPressillä tehtyjen kotisivujen päivittäminen on todella helppoa, eikä aiempaa kokemusta tarvita. Ei siis ole mikään ihme, että WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä.

Yli sadan kotisivuprojektin tuomalla kokemuksella pystymme tarjoamaan hyvät kotisivut edullisesti ja nopeasti. Parhaimmillaan kotisivut saadaan pakettiin kolmessa päivässä!

Suunnittelu

Mietitään yhdessä miten sivustosta saadaan paras hyöty. Tässä vaiheessa saat kirjoittaa sivustolle tulevat tekstit ja esittää toiveita esim. ulkoasuun liittyen tai linkata mieluisan sivuston malliksi.

Toteutus ja muutokset

Rakennamme kotisivut toiveidesi mukaan, jonka jälkeen pääset katselemaan valmista sivustoa väliaikaisessa osoitteessa ja halutessasi voit pyytää muutoksia.

Koulutus

Saat tunnukset sivuston hallintaan sekä koulutuksen ja ohjeet sivujen käyttöön.

Pääset päivittämään sivuja itse ja voit lisätä sisältöä niille aina kun haluat.

Julkaisu

Kun sivut on saatu valmiiksi ja olet niihin tyytyväinen, ne voidaan julkaista.

Julkaisun jälkeen sivut löytyvät valitsemastasi verkkotunnuksesta.

Miksi kotisivut kannattaa tilata meiltä?

Meiltä saat sivut, jotka ovat juuri sopivat. 100% tyytyväisyytakuulla.
Kun tilaat kotisivut meiltä, ne ovat myös:

Hyödylliset

Käyttäjäystävälliset ja sujuvasti toimivat kotisivut herättävät asiakkaidesi luottamuksen ja kannustavat yhteydenottoon tai tarjouspyynnön jättämiseen.

Helppokäyttöiset

Et tarvitse koodaustaitoja, sillä kotisivujen hallintapaneeli on täysin graafinen ja valikot ovat suomenkielisiä ja selkeitä. Sisällön muokkaaminen onnistuu samoilla työkaluilla kuin Wordissä!

Laajennettavat

WordPressille löytyy tuhansia hyödyllisiä lisäosia, joilla kotisivujen ominaisuuksia saadaan lisättyä aina tarpeen tullen, nappia painamalla.

Responsiiviset

Kaikki toteuttamamme kotisivut ovat responsiivisia, eli ne näyttävät hyvältä ja latautuvat nopeasti myös tableteilla ja älypuhelimilla.

Hakukoneoptimoidut

Kotisivuista ei ole hyötyä, jos potentiaaliset asiakkaat eivät löydä niitä. Rakennamme sivut niin, että ne näkyvät mahdollisimman tehokkaasti hakukoneissa.

Polkaistaanko projekti käyntiin?

Tilaa kotisivutKysy lisää

Kotisivujen hinta 395€ + alv. laskutetaan vasta kun kotisivut on julkaistu.